dr. Θεοδόσιος Ρούσσος, Ωρλ (Ωτορινολαρυγγολόγος) Πειραιάς, Αισθητικός Χειρουργός Πειραιάς | ΙΑΤΡΕΙΟ
2284
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2284,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.1,vc_responsive
 

ΙΑΤΡΕΙΟ

Ο Χειρουργός Κεφαλής και Τραχήλου – Πλαστικός Χειρουργός dr. Θεοδόσιος Ρούσσος MD MPH παρακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις στην ιατρική εστιάζει στις ανάγκες του κάθε ασθενή ξεχωριστά. Ο φιλικός άνετος χώρος του ιατρείου στον Πειραιά όσο και του ιατρείου στην Γλυφάδα, διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό για τη διεξαγωγή εξετάσεων ωτομικροσκόπησης, ενδοσκοπήσεων ρινός, φάρυγγα και λάρυγγα, ακοολογικού ελέγχου, καθώς και για διορθωτικές μικροεπεμβάσεις. O dr. Θεοδόσιος Ρούσσος MD MPH πραγματοποιεί επίσης χειρουργικές επεμβάσεις, όπως βλεφαροπλαστική, ρινοπλαστική, ωτοπλαστική και face & neck lift.

Ο σύγχρονος ιατρικός εξοπλισμός δίνει στο γιατρό τη δυνατότητα, σε συνδυασμό με τη γνώση και την εμπειρία του, να εντοπίζει τις αιτίες τυχόν προβλημάτων, ώστε να αποφεύγονται άσκοπες φαρμακευτικές ή χειρουργικές θεραπείες.

 

ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ

Στο ιατρείο λειτουργούν τα παρακάτω τμήματα:

 • ΩΤΟΛΟΓΙΚΟ, ΝΕΥΡΟΩΤΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΟΗ, ΙΛΙΓΓΟΣ, ΕΜΒΟΕΣ
 • ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΡΙΝΟΛΟΓΙΚΟ, ΦΑΡΥΓΓΟΛΟΓΙΚΟ, ΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΙΚΟ
 • ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΦΑΡΥΓΓΑ
 • ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΛΑΡΥΓΓΑ & ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ ΑΔΕΝΟΣ

 

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΑΙΔΟ-ΩΡΛ

Ο dr. Θεοδόσιος Ρούσσος MD MPH παρέχει υπηρεσίες διάγνωσης και χειρουργικής θεραπείας παιδικών παθήσεων.

Η Παιδο-ΩΡΛ εστιάζει σε παθήσεις που παρατηρούνται στα αυτιά, τη μύτη και το λαιμό, όπως αμυγδαλίτιδα, ωτίτιδα, ροχαλητό, προβλήματα ακοής ή διαταραχές ομιλίας. Η φυσιολογία και η ανατομία των παιδιών, σε συνδυασμό της αντιμετώπισής τους απέναντι σε μία πιθανή ασθένεια, καθιστούν ιδιαίτερη τη συγκεκριμένη ειδικότητα. Η Παιδο-ΩΡΛ χειρουργική ασχολείται με την ελάχιστα επεμβατική ενδοσκοπική χειρουργική των παραρρινίων κόλπων, της μύτης, των αεραγωγών, του ρινοφάρυγγα κλπ.

 • Αδενοειδεκτομή (κρεατάκια)
 • Αμυγδαλεκτομή
 • Πλαστική αφεστώτων ώτων (πεταχτά αυτιά)
 • Τοποθέτηση σωληνίσκων αερισμού και πλήθος άλλων Παιδο-ΩΡΛ επεμβάσεων

 

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΟΣΜΗΤΙΚΗΣ-ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ LASER

Ο χειρουργός dr. Θεοδόσιος Ρούσσος MD MPH και η Dharma Aesthetics παρέχουν υπηρεσίες κοσμητικής – αισθητικής ιατρικής και εφαρμογές Laser με υψηλή αποτελεσματικότητα, χάρη στη γνώση και την εμπειρία των εξειδικευμένων ιατρών / συνεργατών της, αλλά και την τεχνολογία αιχμής που διαθέτουν, προσφέροντάς σε γυναίκες και άντρες το αισθητικό αποτέλεσμα που επιθυμούν.

Επίσης είμαστε οι μοναδικοί στην Ελλάδα που παρέχουμε την επαναστατική μέθοδο Scalp Micropigmentation (απομίμηση θυλάκων τρίχας) που μπορεί να κάνει ακόμη και ένα εντελώς φαλακρό κεφάλι να μοιάζει σαν να έχει καλλωπισμένα μαλλιά. Είναι μία νέα μέθοδος αποκατάστασης των μαλλιών, που ενδείκνυται σε περιπτώσεις αυξημένης απώλειας και αραίωσης μαλλιών.

Στόχος μας είναι η ολοκληρωμένη κάλυψη κάθε αισθητικής ανάγκης. Συνδυάζουμε τις βέλτιστες λύσεις σε συνδυασμό με τον εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας εφαρμόζοντας τις πλέον καινοτόμες μη επεμβατικές μεθόδους, με απόλυτη υπευθυνότητα και συνέπεια. Διασφαλίζουμε ένα τέλειο και εγγυημένο αποτέλεσμα για νεανική εμφάνιση, διατροφή και λιπόλυση.

Ανάμεσα στις θεραπείες που παρέχουμε είναι οι ακόλουθες:

 • ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ (Βλεφαροπλαστική, Ρινοπλαστική, Ωτοπλαστική, Face & Neck Lift)
 • ΚΟΣΜΗΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ (Αυτόλογη Μεσοθεραπεία, Ετερόλογη Μεσοθεραπεία, Botox Προσώπου, Υαλουρονικό, Carboxytherapy,Νήματα, Περισσότερα…)
 • Εφαρμογές Laser για Αποτρίχωση & Ανάπλαση Προσώπου & Σώματος.
 • Scalp Dynamic Simulation (Απομίμηση θυλάκων τρίχας)

 

Θα χαρούμε να συζητήσουμε απο κοντά οποιαδήποτε απορία σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο:

+30 2104280198

Κινητό:

+30 6945500794

Φαξ:

+30 2104280178